Afsluiten van ons turn seizoen 2022-2023

Helaas zit het seizoen er alweer op. Iedere recrea groep sloot af met een leuke training.

Onze gymnasten van Temse hadden de weergoden in ieder geval aan hun zeide. Zij konden genieten van leuke waterspelletjes en een lekker ijsje. De laatste training van al onze kidies werd een uitstapje naar het park van Temse. Zowel de kleuters van Sint-Niklaas en Temse hebben ondanks het beetje regen toch kunnen genieten van deze uitstap. De trainers hebben de handen in elkaar geslagen en samengewerkt om er gezamenlijk een toffe voormiddag van te maken. Onze kleuters werden dan ook getrakteerd op een lekkere koek, een sapje en veel speel plezier. Onze gymnasten uit Sint-Niklaas sloten het seizoen af met een gezamenlijke Work out. Ook zij kregen natuurlijk allemaal een lekker ijsje van de club.

We willen iedereen danken, voor en na de schermen voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Voor de meesten onder ons is dit een normaal gegeven maar weet dat vele mensen zich dagdagelijks inzetten om er telkens weer iets goeds van te maken. We wensen iedereen dan ook een welverdiende en leuke vakantie toe. En veel succes voor degene die nog moeten studeren.

Turn vakantie foto’s zijn zoals ieder jaar altijd welkom via mail eddy.dback@telenet.be Vergeet de groep en je naam zeker niet te vermelden en aan wie je de groetjes wil doen. Maak er een leuke foto van. Wij zorgen voor de plaatsing.

We zien elkaar terug in september.

Groeten van alle trainers, medewerkers van onze werkgroep en het bestuur.