2 de recreatietornooi TTm was een succes

Tweede recreatornooi van het seizoen.

We begonnen ons wedstrijdweekend met een zieke gymnast in de categorie 7-8 jaar. Manon haalde alles uit de kast en turnde een mooie wedstrijd. Zij werd dan ook beloond met een gouden medaille.

In de namiddag zette onze meisjes van 9-10 jaar hun beste beentje voor. Kyana behaalde brons. Jana, Hanne, Juna en Lien sleepte een zilveren medaille in de wacht.

De derde wedstrijd kwam Sarah aan bod in de categorie +15 jaar opgelegd werk. Zij hield de tegenstand op verre afstand. Ze behaalde de eerste plaats met 50,80 punten (meer dan 4,7 punten voorsprong op de tweede).

Op zondagvoormiddag kwamen de meisjes 11-12 jaar aan bod. Ook zij waren gedreven om alles te geven. Anouck won een bronzen medaille. Axelle, Büsra en Lies behaalde zilver.

Het weekend in de sporthal van Nazareth sloten we af met nog een zieke gymnast. Charlotte turnde ondanks de keelpijn een zeer mooie wedstrijd. Zij behaalde een 6e plaats.

Tot de leeftijd van 12 jaar krijgen alle gymnasten bij recreatornooien een medaille (goud, zilver of brons). Vanaf 13 jaar krijgen alleen de podiumplaatsen een medaille.

De trainsters, Jolien, Febe en Katrijn zijn supertrots op alle gymnasten. Er is hard getraind na de eerste wedstrijd en dit werd dan ook beloond met een veel beter resultaat. We gaan nu hard aan het werk voor de volgende wedstrijd binnen 3 weken in Denderhoutem en onze eigen clubwedstrijd op 12 mei.