Wase Gym Cup 2017

Wase Gymcup 2017
Jarne Meersman
Voor Jarne Meersman , toestelturner bij de selectie jongens van Rust Roest was er dit weekend een allereerste grote wedstrijd.
Jarne mocht mee aansluiten bij onze collega turners , Kerels uit Waasmunster waar we nu een drietal jaren een goede samenwerking mee hebben. De Kerels doen jaarlijks mee met deze wedstrijd en hadden Jarne gevraagd om mee aan te treden voor deze Wase Gym cup.
De Wase Gymcup is een interregionale en internationale turnontmoeting die georganiseerd wordt door de turnvereniging Gym Waasland van Melsele (Beveren).
Deze wedstrijd wordt erkend door de Gymnastiekfederatie Vlaanderen. Het is een wedstrijd Artistieke Gymnastiek voor dames en heren.
Jarne was bij aanvang van de wedstrijd redelijk onzeker en zenuwachtig. De jongens en tevens goede vrienden van de Kerels hebben Jarne zo goed als mogelijk opgevangen. Jarne turnde dit weekend in de reeks
A – Seniores een mooie score van 59,750 punten bij elkaar wat meteen goed was voor de 19de plaats van de 40 deelnemers.. Onder het toeziende oog van coachen Jurgen Van Eetvelt , Dirk Tempels en Eddy De Backer en Vladimir wist Jarne toch mooi stand te houden. Hier en daar is er nog werk aan de winkel maar zo kritisch als Jarne zelf is weet hij zelf ook wel wat hem te doen staat. Jarne heeft het afgelopen jaar enorme vooruitgang geboekt op training en dat zie je dan ook op wedstrijd. Jurgen Van Eetvelt heeft zijn werk als coach in ieder geval uitstekend gedaan.
Proficiat Jarne met deze resultaten.
Ik ( trainer Eddy ) ben heel trots op je.
Ook dank aan alle jongens en trainers van de Kerels Waasmunster.
Het was weer een heel leuke ervaring voor ons.