Provinciale voorronde 2 Acro

PV2 te Bazel.

Beste sportvrienden,

 

Zaterdag 27/1 was het aan de I2 en C10-17 groepen. Voor onze I2-groepen was het de tweede provinciale voorronde. Met veel tegenstanders en zenuwen begonnen ze aan hun wedstrijd. Lisanne, Floor en Rani brachten een propere oefening maar maakten kleine foutjes door de stress. Luka, Maxine en Noortje schitterden op de mat. Ze dansten een goede oefening. Jammer genoeg vielen ze bij hun salto, dat voor hen een nieuw element was in de oefening. Met extra oefenkansen zal dit volgende keer zeker wel lukken!

Voor de C10-17 groepen was het de eerste Provinciale voorronde. Flavie, Melissa en Emily trainden enorm hard voor deze wedstrijd. Ze brachten een krachtige en energieke oefening. Jammer van de kleine foutjes bij het laatste deel, maar dat zal volgende keer wel beter gaan!

Elodie, Lotte en Evelyne vertrokken met een klein hartje naar de wedstrijd. Ze turnden hun beste oefening tot nu toe. Door een foutje op hun wedstrijdblad kregen ze veel minpunten. Toch zijn we enorm fier op  wat deze dames hebben getoond!

Laura-Ann, Jetje en Jasmina deden door omstandigheden niet mee aan de wedstrijd.

Op zondag 28/1 was het de beurt aan onze duo’s. Britt en Marte moesten als laatste optreden. Ze werkten afgelopen weken heel hard voor een goede oefening, en met resultaat !! Hun harde werk werd beloond met een 3e plaats van Oost-Vlaanderen. Julie en Sethe brachten één van hun beste oefeningen. Door de zenuwen maakten ze kleine foutjes, maar toch zijn we fier! Soraya en Lena deden hun best maar door een val kregen ze ook wat minpunten. Maaike uit het team met Anneli en Leonie, geraakte geblesseerd op training. Daarom konden ze jammer genoeg ook niet deelnemen aan de wedstrijd. Hopelijk zijn ze weer snel genezen van hun blessures.

Zo, de trainers zijn moe maar voldaan! Op naar een  volgende wedstrijd!

Verslag Lore De Bock hoofdcoach selectie Acro.