Luka Torfs . 4de plaats op het Wereldkampioenschap aerobics !!!

Hey,

Mijn naam is Luka Torfs , ik ben 16 en geef training aan onze kleuters van Sint-Niklaas en de recreanten meisjes van Temse. Buiten het turnen heb ik zelf ook nog een mooi hobby, namelijk aerobic. Ik train 4a5 keer per week bij Fysiofit aerobicteam te Sint-Niklaas. Op 17 oktober heb ik deel genomen aan het wereldkampioenschap dat deze keer plaats vond in Nederland , Leiden. Jammer genoeg heb ik een hele tijd gesukkeld met een blessure aan mijn lies. Ik moest zo snel mogelijk van dit heuvel af geraken om toch nog te kunnen deel nemen aan het WK. Een 7 tal spuiten in de lies hebben ervoor gezorgd dat ik toch kon mee doen. 2 weken voor de start van het WK ben ik met mijn training terug kunnen starten. Ik ben uiteindelijk trots dat ik een vierde plaats behaald heb bij de junioren op dit WK. Volgend jaar zal het weer iets moeilijker worden want dan zal ik op komen bij de senioren, maar met veel inzet en heel veel trainen zal dat ook wel lukken.

Groetjes aan iedereen van Rust Roest.

 

Beste leden en sportvrienden?

Wij zijn natuurlijk heel fier op wat onze trainster gepresteerd heeft tijdens haar WK.

We wensen haar nog heel veel succes toe voor de toekomst.

Rust Roest.