2de Pv te Sint-Niklaas
Zaterdag deed Jarne Meersman zijn 2de wedstrijd van dit seizoen. We kunnen zeggen dat deze wedstrijd meer dan in orde was. 👍🏻 Hij verbeterde zijn score en werd knap vierde van Oost-Vlaanderen met een score van 68,850 punten. In de allround werd hij 6 de. Weer super goed gewerkt van Jarne.

Zondag kwamen Liam en Mathisse aan de beurt. Voor Liam was deze wedstrijd zeer belangrijk. Liam moest werken om zich te kunnen plaatsen voor het Vlaams kampioenschap. Met zijn 71,400 punten en een 27 ste plaats mag hij zeker zijn van zijn plaats op het Vlaams. Nog een maandje hard werken op training kan wonderen doen.

Mathisse deed ook dat we verwachten van hem. Deze wedstrijd namen we de beslissing om wat meer risico’s te nemen. Zo sprong hij een mooie tsukahara maar kwam hij helaas bij de landing ten val. Op de brug deed hij zijn salto af. Een hele verbetering voor Mathisse. Onze Magic kreeg dit weekend 75,100 punten, wat goed was voor de 20 ste plaats van de 39 deelnemers.

De laatste wedstrijd van dit weekend was voor Girie. Hij nam meteen een vlotte en mooie start. Girie werd dit weekend knap 3 de op het Oost -Vlaams 🥉kampioenschap. Hij mocht dan ook op het podium. Hier en daar nog wat bijschaven is nodig. Jürgen , Dirk, Vladimir en Eddy waren heel tevreden met dit resultaat Als je weet dat de nummer 1 op het podium 🥇Xander Vereecken van de Kerels Waasmunster is en de nummer 3, Girie van Rust Roest en dat ze beiden samen trainen, dan is dat een knappe prestatie. Weer een bewijs dat samenwerken met de Kerels positief kan zijn.
Doordat ik zo blij was voor deze jongens ben ik vergeten de puntenlijst af te halen op het secretariaat. 😊 De uitslag van de punten zal ik later mede delen van zodra hij op de website van Gymfed komt.
Aan alle gymnasten nogmaals een dikke duim 👍🏻voor het afgelopen weekend.
Nu keihard trainen 🤸🏻‍♀️ voor het Vlaams en eventueel het Belgische kampioenschap.