Update corona: afgelaste trainingen en uitstel koekenbak

Beste leden
Afgelopen weken zijn er een heel wat nieuwe maatregelen en beperkingen bij gekomen. We kunne haast niet volgen met de verschillende updates.
Door het sluiten van de sporthallen en het beperken van de trainingen voor zowel -12 als +12 jarigen zijn we helaas genoodzaakt onze geliefde sport nog even uit te stellen. Voorlopig, heel voorzichtig, kunnen we meedelen dat we na nieuwjaar opnieuw starten met de trainingen.
Daarnaast heeft ook onze gouverneur beslist dat alle occasionele verkoop met een niet-commercieel karakter aan huis of door middel van afhaal verboden is. Kortom wil dit zeggen dat we onze koekenbak niet kunnen organiseren, maar uitstellen tot na nieuwjaar. De juiste datum van afgeven en afhalen bestelling zal later medegedeeld worden. Mogen wij jullie vragen om jullie kopers hiervan op de hoogte te brengen.
Voor wat de Sintfiguurtjes betreft, jullie kunnen misschien voorstellen of de koper een ander product wil, indien niet geef je gewoon de eurokes terug. Hou er dus ook rekening mee dat de Sintfiguurtjes uit het assortiment genomen worden.
#staysave
#stayhome
Met sportieve groet
Het clubbestuur