VERPLICHT corona richtlijnen voor iedere gymnast.

Turnseizoen 20-21

Beste gymnasten,
waarde ouders,

betreft: turnseizoen 2020-2021

Het voorjaar van 2020 zal in ons collectief geheugen gegrift blijven staan als het voorjaar van de corona-pandemie, met hieraan verbonden vele beperkingen en regelgevingen die het normaal maatschappelijk leven verlamden.

In de Europese regio lijken we inmiddels over de top van de uitbraak heen te zijn en kennen we een gestage heractivering van het normale leven.

Zo ook voor onze club: de selectieploegen TTm, TTj en Acro hebben hun indoortrainingen inmiddels terug hervat. De diverse recreagroepen gaan in Temse terug van start, in Temse op woensdag 2 september; in Sint-Niklaas op zondag 6 september.
Deze data zijn momenteel definitief, maar onder voorbehoud van beslissingen die de nationale veiligheidsraad zou kunnen nemen. Het is evident dat wij als club de door de overheid opgelegde sanitaire voorwaarden steeds strikt zullen respecteren.

Ter compensatie van de inactiviteit t.g.v. corona heeft het clubbestuur beslist om:

  1. voor het komende seizoen ’20-‘21 het lidgeld op hetzelfde niveau van het voorbije seizoen ’19-’20 te behouden;
  2. aan gymnasten die lid waren van de club gedurende het seizoen ’19-’20 een korting van 20 % toe te kennen wanneer ze zich inschrijven voor het komende seizoen ’20-’21. Let wel: om te kunnen genieten van deze korting moeten de inschrijvingen via de website gebeuren in de periode van 15 augustus t.e.m.295 augustus ’20. Inschrijvingen met korting zijn na deze periode omwille van boekhoudkundige redenen onmogelijk!

Mogen wij jullie intussen een deugddoende coronavrije vakantie toewensen, zodat we begin september met z’n allen kunnen starten aan een, hopelijk ononderbroken, succesvol turnseizoen ’20-’21.

namens het bestuur,
Eddy De Backer,
voorzitter.