TRAININGEN AFGELAST TOT 31 maart

Beste leden, gymnasten, trainers en ouders

BELANGRIJKE COMMUNICATIE INZAKE CORONAVIRUS/CORVID-19.
ALLE TRAININGEN AFGELAST TOT 31 MAART 2020.

De toenemende problematiek inzake het coronavirus is je wellicht de voorbije dagen niet ontgaan. Als sportorganisatie dienen wij steeds te handelen conform haar waarden waarbij onze sporters en hun trainers en hun gezondheid steeds centraal worden gesteld. Daarnaast is het onze maatschappelijke plicht om het algemeen belang en de volksgezondheid in het bijzonder voorop te stellen.

Met onmiddellijke ingang worden alle trainingen, evenementen en wedstrijden opgeschort tot 31 maart 2020. Hiermee volgen wij het advies van de GymFed:

“Gebaseerd op een zeer verregaande medische consensus adviseren we onze clubs om al hun les- en trainingsactiviteiten te schorsen t.em. 31 maart. Na een volgende evaluatie op het kabinet van minister Weyts op 26 maart, zal Gymfed opnieuw advies geven. Indien er een federaal rampenplan wordt afgekondigd waarbij er andere mogelijke strengere of bijkomende maatregelen worden opgelegd, dienen deze uiteraard onmiddellijk opgevolgd te worden.”

Je kan de informatie van de GymFed verder volgen via https://www.gymfed.be/nieuws/mededeling-gymfed-in-verband-met-het-corona-virus.

Wij volgen de situatie op de voet en zullen zo snel mogelijk communiceren omtrent verdere maatregelen indien nodig.

Hou onze Facebookpagina, website en je e-mail in de gaten. 

Met sportieve groeten
Het clubbestuur.