Jaarlijkse wafel- en snoepverkoop 2023

Beste leden en sportvrienden,

Onze jaarlijkse wafel- en snoepverkoop zit er ondertussen alweer op en we mogen gerust spreken van een succes! We verkochten met z’n allen 1676 artikelen, dit is net iets meer dan vorig seizoen.

De winst van onze verkoop zal integraal terugvloeien naar onze sportieve jeugd. Onze club telt 378 leden, waarvan er 169 leden zich ingezet hebben om iets te verkopen. Het is dankzij de inzet van deze mensen dat we tijdens het seizoen heel wat kunnen aanbieden aan onze gymnasten!

Denk hierbij aan de attentie bij de Sint, de medaille op de clubwedstrijd, het ijsje bij het afsluiten van het seizoen en de aankopen van heel wat duur materiaal om de trainingen nog beter te kunnen maken. Kortom zorgt deze verkoop ervoor dat we ons werkingsjaar telkens zo goed mogelijk kunnen volbrengen.

Een kijkje achter de schermen wat we afgelopen seizoen deels konden realiseren door de verkoop van onze wafels:

Een nieuwe herenbrug voor 6642,90€

Een spotter mat voor 515€

Een turn mat basic voor 348€

2 nieuwe valmatten van 2316€

Kleine materialen voor 404,20€: radslagtrainer, springtouwen, jongleerdoekjes, hoepels, balanceer pad snake, tennisballen en flexibele rubberen werpringen …

We bekijken steeds waar de noden het hoogst zijn en proberen dan een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor onze gymnasten.

We willen alle mensen bedanken voor hun inzet bij de verkoop van al dat lekkers.


We geven ook graag de top 10 mee.